KERAVAN SULKAPALLOSEURA VIPSU

Maksut kaudelle 2016-17

Ryhmäkohtaiset maksut ovat (kausikohtaiset, syys- tai kevätkausi):

  • Sulkapallokerho: 50 euroa
  • Minisulkis-ryhmä: 60 euroa
  • Junnuryhmä: 80 euroa
  • Junnukilparyhmä: 80 euroa
  • Kilparyhmä: 105 euroa
  • Aikuisryhmä: 115 euroa

 

Aikuiskilpapelaajia tuetaan 3 startilla / kausi (syys tai kevät) tai 6 startilla / kilpailuvuosi (syys ja kevät) pois lukien omat kansalliset kisat. Alle 18-vuotiaita tuetaan 6 startilla / kausi (syys tai kevät) tai 12 startilla / kilpailuvuosi (syys ja kevät) pois lukien omat kansalliset kisat. Kaksinpeli lasketaan yhdeksi kokonaiseksi ja nelinpeli puolikkaaksi startiksi. Starttietu on käytettävissä vain Suomen Sulkapalloliiton kisakalenteriin kuuluvissa kilpailuissa.

Näistä ylimenevät startit laskutetaan pelaajalta sen jälkeen, kun edellä mainitut jäsenmaksuun siältyvät startit on kyseisellä kilpailukaudella käytetty.
Esimerkiksi, jos aikuispelaaja on käyttänyt syksyn aikana kuusi starttia, laskutetaan häneltä keväällä käytetyt startit välittömästi kilpailujen jälkeen.


Seura maksaa junioripelaajien osallistumiset Cityjunnusulkis-kisoissa.
Näistä ylimenevät osat laskutetaan pelaajalta kauden päätyttyä.

Vierailevat pelaajat

Kilpapelaajat voivat kutsua tarvittaessa muiden seurojen edustajia pelaamaan. Pääsääntöisesti tällaiset pelit tulisi pelata lauantai-vuoroilla. Lisäksi on huomioitava, että torstain aikuisryhmän vuoro on tarkoitettu lähinnä kaksinpeleille.
Kutsuvan vipsulaisen on kirjattava käynti muistiin, sillä jos ulkopuolisen käyntejä on yli 5 kertaa puolessa vuodessa, niin jokaisesta käynnistä veloitetaan 5 euroa/kerta puolivuosittain lähetettävällä laskulla.